FINALLY - BELLY BUTTON PIERCING

Hallo, Ingrid som blogger!
Sorry for null blogging i det siste, men Helene og jeg bestemte oss for å ta en bloggpause med tanke på alt skolearbeidet og at vi ikke hadde så utrolig stor blogglyst. Så nå er vi tilbake igjen, og skal prøve å blogge minst en gang om dagen. 

På torsdag forrige uke tok jeg navlepiercing, noe som jeg hadde hatt lyst på i flere år. Jeg og mamma dro til Hamar for å ta det, kan si jeg var litt nervøs for å ta det, men det gikk fint. Det gjorde vondt, kan nesten si at den ''klypa'' eller hva man skal kalle det (som man må feste delen av navlen man skal ta hullet i) gjorde vondere enn selve stikket. Den måtte være ordentlig på, så hun som tok det på meg drev å klemte og kleip, ikke direkte godt. Men det var så absolutt verdt det, ville gjort det i igjen! Jeg må ha i piercingen i en måned før jeg kan bytte den ut, da skal jeg ha noe annet enn en ring med tanke på at det (ihvertfall nå) er ubehagelig å ligge på magen. Det koster kr 500 for de som lurer på det, og jeg kan bare si en ting; jeg er superfornøyd.

Flere som har navlepiercing eller andre piercinger?
Hva synes du?

Resultatet

Litt rødt og skreiv, men fikk tips om å teipe den på andre siden for å rette den opp (noe som jeg gjør)

6 kommentarer

mmarita
-13.02.2013 kl:16:30


ååh, du kledde det skikkelig! :-D
Madelen
-13.02.2013 kl:17:05


Jeg tok i navelen forrige lørdag :-D

Men jeg fikk sånn vanlig med en gang og ikke ring!
Celine Isabel
-13.02.2013 kl:17:18


så fin :)
R0sey
-13.02.2013 kl:17:45


Jeg skal snart ha konkurranse om navlepiercing så du burde følge med på bloggen min :) Starter til helga!
kamilla
-13.02.2013 kl:20:48


har i tunga og navlen, og er kjempe fornøyd :)
nina
-22.03.2013 kl:16:29


Du burde ABSOLUTT ikke bytte piercingen før den er ordentlig grodd, og det kan ta 3-12 måneder. Navlepiercing er den type piercing som er aller vanskeligst å få til å gro, så du må ta godt vare på den og ikke bytte smykke hele tiden! Har hatt trøbbel med min egen navlepiercing og snakker av erfaring :)

Skriv en ny kommentar

Design av:


INGVILD AASHEIM hits